Annemieke Cornelisse

In de loop der jaren is de wereld drukker, individualistischer en materialistischer geworden. Het luisteren en handelen naar wat ons lichaam wil vertellen, is naar de achtergrond verdrongen. Hierdoor raken we fysiek, emotioneel en geestelijk uit balans, waardoor gezondheidsklachten ontstaan.

Miekje voor siteBij mij begon het met een onprettig niet te benoemen gevoel. Ik luisterde niet naar mijn lichaam en ging maar door. Dat ik elke maand last had van migraine aanvallen, gooide ik op mijn hormonen en iedereen is toch weleens moe. Ik hield met moeite mijn tranen in als ik een verdrietig verhaal hoorde, ik werd onrustig als mij iets werd gevraagd en was van slag als ik het antwoord niet wist. Kortom mijn emoties had ik niet meer in de hand. Ook had ik moeite om me te concentreren. Mijn nek- en schouders waren constant gespannen waar ik dan weer hoofdpijn van kreeg. Ik had nergens meer zin in en ik begon me zelfs af te vragen wat er zo leuk is aan het leven. Ik ben ver over mijn eigen grenzen gegaan, was duidelijk uit balans, had langdurige stress en een burn-out als gevolg. Voetreflextherapie heeft mij niet alleen van mijn klachten af geholpen maar het geeft mij ook fysieke, emotionele en geestelijke balans waardoor ik luister en handel naar wat mijn lichaam nodig heeft.

Werken vanuit passie vormt mijn basis. Ik heb jarenlang gewerkt in de financiële dienstverlening op het gebied van verzekeringen & hypotheken. Vanuit interesse hou ik me bezig met gedrag en emoties, yoga en diverse vormen van natuurgeneeswijzen.

Ter verbetering van gezondheidsklachten en leefstijl pas ik voetreflextherapie op een praktische manier toe. Dit doe ik door:

  • Het scheppen van de juiste omgeving in combinatie met een op maat gemaakt behandelplan, waarbij het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.
  • Bewustwording van de intuïtie waardoor problemen, klachten en ziekten vanuit een ander perspectief worden bekeken.
  • Een bijdrage leveren aan fysieke, emotionele en geestelijke balans.

Meer informatie en/of behandeling? Maak een afspraak.

Meer informatie over Privacy AVG Wet