Tarief

Behandeling (60 minuten)            € 60,-
Behandeling (90 minuten)            € 75,-

Indien u geen mogelijkheid heeft om naar mij te komen, kan de behandeling ook bij u thuis worden gegeven. Op locaties buiten IJsselstein is een kilometervergoeding van € 0,19 per km van toepassing.

Vergoeding zorgverzekeraar
Aangesloten zijn bij de beroepsvereniging FAGT maakt dat de nota geheel of gedeeltelijk kan worden ingediend bij uw zorgverzekeraar. Dit is uiteraard afhankelijk van uw polis. Raadpleeg hiervoor de voorwaarden van uw zorgverzekering. Voor meer informatie: http://www.fagt.org/compensations

Voor de WWKGZ (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) aangesloten bij Zorggeschil en Quasir. Ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ), een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

Voor vergoeding door de zorgverzekeraar is het niet noodzakelijk een verwijskaart van de huisarts of specialist te hebben. De consulten/behandelingen staan los van het verplichte eigen risico. De behandelingen zijn niet ondergebracht in het basispakket maar in het aanvullende gedeelte van de verzekering.

De betaling dient contant te worden voldaan, er is geen pinautomaat aanwezig. Na afloop van de behandeling ontvangt een factuur die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. Afspraken die niet tijdig (24 uur tevoren) worden afgemeld, worden helaas volledig in rekening gebracht.

Meer informatie en/of behandeling? Maak een afspraak.

Meer informatie over Privacy AVG Wet